A Times Square szíve – Valentin-nap New Yorkban 2016

A Times Square évszaktól függetlenül a turisták kedvelt célpontja, Valentin-nap környékén azonban még az átlagosnál is forgalmasabb.

A nap szinte valamennyi órájában, egyszerre akár több leánykérésnek is szemtanúi lehetünk. A tér kulturális életét szervező bizottság Valentin-napra mindig valami újjal, különlegessel áll elő, megfelelő hátteret biztosítva a romantikus lelkületű helybélieknek és turistáknak.

Az elmúlt évben hatalmas, piros szív lüktetett a téren, idén pedig tükörszív kaleidoszkóp várja a Times Square látogatóit, a Broadway és a Hetedik Sugárút találkozásánál, a Father Duffy téren, az ikonikus lépcsősor előtt.

A “Heart of Hearts” (A szívek legmélyén) névre hallgató köztéri szoborcsoport a Collective–LOK csoport alkotása.

20160211_154435_001

“A Times Square a látvány maga. Vibráló fények és reklámok, zajok, gőz, szenvedély és lehetőségek. A “Heart of Hearts” az intimitás és a magamutogatás keveréke. A 12 szív alakú tükörlapból álló, arany körpavilon visszatükrözi és megsokszorozza a Times Square pulzálását.

A szívek találkozása a körön belül 6 “csókfülkét” alkot, ahol a párok néhány intim percet tölthetnek egymás társaságában.

Nagy örömmel vettük tudomásul, hogy megnyertük a Times Square Valentin-napi pályázatát. – nyilatkozták a Collective–LOK csoport tagjai – A “Heart of Hearts” a jegygyűrünk, melyet a Times Square-nek ajándékozunk, örökös szerelmünk zálogaként.”

A “Heart of Hearts” március 6-ig marad a Times Square-en.

Képek: a blog írójának tulajdona
Forrás: Collective–LOK

Tags: , , , , , , , ,

3 comments

  1. Noematska’s avatar

    Kedves Tinkmara,

    Most találtam ezt:

    itkanlathatotortenelem.blog.hu/2015/07/08/a_legregebbi_mozgokepek_new_yorkrol

    Nem tudom ismered-e?

    Szeretettel: Noematska

    1. tinkmara’s avatar

      Igen. Ismerem. Nagyon szépen köszönöm. Mindig jó újranézni.

    2. Ana’s avatar

      Ó, és erről én lemaradtam :( Peddig akkor még New Yorkban voltunk. Most nagyon szomorú vagyok. ;(

Comments are now closed.