Karácsonyi kirakatok New Yorkban 1. (2014) Lord & Taylor

A Holiday Season, Hálaadástól Újévig, New York City legmozgalmasabb időszaka. A Hálaadás előtti hetekben a City ünnepi hangulatot ölt. Megnyílnak a jégpályák és megjelennek az első karácsonyi kirakatok. Ebben az évben is a világhíres Lord & Taylor üzletház – a karácsonyi kirakatművészet úttörője – nyitotta a sort, november 13-án.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Lord & Taylor Amerika legelső nagyáruháza 1826-ban nyitotta meg kapuit és azóta is töretlenül magas színvonalú árukínálattal és legendásan segítőkész ügyfélszolgálattal várja a vásárlókat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A hivatalos leírás szerint, a nézelődők “a gyermeki lélek végtelen fantáziájának segítségével, egy mesebeli kastély elvarázsolt szobáin haladhatnak át az Ötödik Sugárúton található áruház kirakatait szemlélve.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A nem hivatalos verzió szerint, ebben az évben szmokingot viselő helyes egerek díszítik a karácsonyfát, rendezgetik az ajándékokat és lejtenek táncot a szobákban.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kardinális pintyek sálban, hetyke sildes sapkában, napszemüvegben és mellényben, csinos ékszerekkel pózolnak a hófedte erdőben.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A falakról, Erzsébet-korabeli képkeretben, szintén házi kedvenceink tekintenek le ránk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A fényváltós üvegkalitkákban lepkék és tündérek lebegnek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Lord & Taylor 2014-es karácsonyi kirakatait körüllengi a mese és a varázslat hangulata. Az üzletház ezzel az elbűvölő világgal ünnepli az épület átadásának 100. évfordulóját.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A kaland az erdei ház körül kezdődik egy csillagfényes, csípős, havas téli éjszakán. Amint bepillantunk hatalmas kulcslyukon, a varázslat kezdetét veszi. A festmények életre kelnek, a ház pörögni kezd. Minden egyes kirakat mélyebbre és mélyebbre invitál minket ebbe a varázslatos világba.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Lord & Taylor karácsonyi kirakata valamennyi korosztály számára tartogat meglepetést.

Lord & Taylor and Nick Jonas Unveil 2014 Annual Holiday Windows

Képek: a blog írójának tulajdona, kivéve utolsó kép a Lord & Taylor honlapjáról
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: , , , ,