Amerika Neked

Egy páratlanul új lehetőség jelent meg az amerikai utazások iránt érdeklődőknek, amely egy sokkal szélesebb réteg számára teszi elérhetővé az álmok országát.

Az Amerika Neked személyre szabott, komplex utakat kínál Amerika legnépszerűbb úti céljaira, fantasztikus árakon.

A vállalkozást nagyjából másfél évvel ezelőtt Birtók Bence hívta életre azzal a céllal, hogy megkönnyítse az Amerikába vágyók utazásának lebonyolítását. A csapatot időközben már Bencét két régi barátja, Fekete-Tóth Adrienn és Luter Kriszta is támogatja szoros együttműködésben. Adriennek hat éves nemzetközi utazásszervezői tapasztalata is van, ami remekül kiegészíti Bence tudását és hozzáértését.

Magának a szolgáltatásnak igazi különlegessége, hogy az utazás egésze ténylegesen a te igényeid szerint kerül kialakításra. A foglalás menete nagyjából a következőképpen néz ki: az ajánlat kérést egy személyes találkozó követi Bencével, Adrival vagy Krisztával, akik már eleve az általad előre megadott iránymutatás mentén állítják össze utazásodat, amelyhez több kedvező szállás, közlekedési és program lehetőségeket is csatolnak. A találkozó alkalmával együtt rakjátok össze az utazás minden részletét, a foglalásoktól kezdve, a megfelelő beutazási engedély megszerzésén át egészen az autóbérlésig. A foglalást követően részletes anyagot kapsz, melyek minden lényeges információt és programtippeket, kedvezményeket tartalmaznak az utazással kapcsolatosan.  Az egész foglalási folyamatban az a legmegnyugtatóbb, hogy minden a saját neved alatt fut, mindent közvetlenül te fizetsz a világ legmegbízhatóbb szolgáltatóinál, ezért nincs rizikó, hogy az út meghiúsul, vagy a pénzeddel egyszerűen csak eltűnnek. Plusz előnyként fontos tudni, hogy legyen bármilyen kérdésed, merüljön fel bármilyen probléma, Bencéék az utazás egész ideje alatt rendelkezésedre állnak. Az eredmény pedig egy ténylegesen a TE saját igényeidre szabott útiterv, tele olyan programokkal, amik garantálják az életre szóló élményt, mindezt hihetetlen árakon.

Bővebb tájékoztatásért és ajánlatkérésért kattints a weboldalukra, megszámlálhatatlan ötcsillagos élménybeszámolóért pedig az Amerika Neked Facebook oldalára.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...