Kedves Olvasók!

Az év vége közeledtével szeretnénk megköszönni a támogatást, a rengeteg ajánlást és megosztást. A blog újraindulása óta megnégyszereződött a Facebook tagságunk száma és a bűvös 10 ezret is átléptük. A blog januári újraindulása óta 87 bejegyzés született. Többek között részt vettünk a manhattani Március 15-i megemlékezésen, meglátogattuk a magyar cukrászdát New Yorkban. Ott voltunk a Times Square-n rendezett magyar flashmobon, a New Jersey-i magyar fesztiválon. Láttuk a különleges Manhattanhenge jelenségét, meglátogattuk a New York-i magyar negyedet, a Hudsonon úszó könyvtárat. Volt szerencsénk bebocsájtást nyerni a legújabb Spielberg film forgatására. Ott voltunk, amikor megnyílt a Jóbarátok kávézója, a High Line utolsó szakasza és a Sesame Street kiállítás a Lincoln Centerben. Tudósítottunk az első New York-i Fényfesztiválról, Manhattan legmodernebb metróállomásának megnyitójáról és ott voltunk a Hálaadás napi parádén. Interjút készítettünk a manhattani magyar könyvesbolt, a New York Pince design stúdió tulajdonosaival. Beszélgettünk Bánhalmi Norbert fotóművésszel, A Magyar Nők New Yorkban című kiállítása után, illetve Fülöp Farkassal, a Kiégő Izzók elnevezésű formáció vezetőjével. Az ünnepi időszakban 12 napon át, New York City 12 legszebb, legizgalmasabb karácsonyi eseményéről tudósítottunk.

2014 személyes síkon is sikeres volt. Befejeztük a Sandy hurrikán utáni átépítési munkálatokat, december 15-től pedig teljes munkaidőben cégünk Hatodik sugárúti irodájának alkalmazottja lettem.

Végtelenül szerencsésnek érzem magam, hogy jó állásom van egy manhattani irodában, hogy a “Világ Fővárosában” tölthetem a hétköznapjaimat és nem utolsó sorban azért, hogy fantasztikus családom van. A párom támogatása, türelme, segítsége nélkül ez a blog nem lenne sikeres. A “többes szám” őt takarja, aki ugyan nem vesz részt aktívan az írásban, fényképes dokumentációban, de az esetek 90 százalékban jelen van az eseményeken.

S mit hoz 2015 a blog életében? Továbbra is megpróbálunk lépést tartani New York City állandóan változó, pezsgő életével, az újdonságokkal, a friss eseményekkel, különös tekintettel a magyar vonatkozású megmozdulásokra és természetesen jövőre sem marad el a rengeteg, saját készítésű fotó. Továbbra is politikamentes “helyiérték” blog vagyunk, mely Amerika és azon belül New York City kulturális, turisztikai értékeit, hét- és ünnepnapjait hivatott bemutatni.

Kérjük, 2015-ben is támogassatok minket “lájkokkal”, megosztásokkal és építő jellegű hozzászólásokkal, ötletekkel.

Valamennyi olvasónknak vidámsággal, élményekkel teli Új Esztendőt kívánunk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tags: , , ,

8 comments

  1. Franciska’s avatar

    Kedves Tinkmara ! ( Katinka )
    Köszönöm a sok-sok bejegyzest a csodás fotókkal ! Nagyon jó,és szép volt ! Igyekeztem mindent elolvasni ! Sok információval gazdagabb lettem ! További jó munkát,egészséget,és Sikeres Boldog Új Évet kívánok ! Szeretettel Franciska….

    1. tinkmara’s avatar

      Drága Franciska!
      Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat és én is minden szépet-jót kívánok az új esztendőre.
      Katinka

    2. Kovács Józsefné (Éva)’s avatar

      Kedves Tinkmara! Köszön, hogy írásaival lehetőséget ad, hogy egy kis magyar faluból is tudhassak a “város” történéseiről. Erőt, jó egészséget és sok boldogságot kívánok önnek és családjának a következő évre is. Éva

      1. tinkmara’s avatar

        Én is köszönöm, kedves Éva! És várom szeretettel a blogon, jövőre is!

      2. Csabesz’s avatar

        Kedves Tinkmara! :-)

        Jó érzés olvasni téged és gondolatban hallani a hangod. Örülünk a sok-sok képnek és infónak. Jó látni a kinti magyarok mozgolódását. Köszönjük!!
        Nagy ölelést és puszikat küldünk Pécsről!

        Brigi és Csabesz

        1. tinkmara’s avatar

          Köszönöm Drágám! Puszi Nektek és minden szépet-jót kívánok!!

        2. Igor’s avatar

          Köszönöm a postokat és ezeket a záró sorokat is!

          Úgy hozta az élet, hogy ha a nagy álom – a Big Apple – nem is jött össze, de februártól mi is máshol (Ausztriában) fogunk élni. De onnan is olvasom majd a blogot :-)

          Üdv a családnak is!

          1. tinkmara’s avatar

            Ó, Igor! Azért nagyon-nagyon örülök, hogy mozdultok! Remélem, hallok felőled. Köszönöm a kedves sorokat. Nektek is minden jót az új esztendőre és szívből kívánom, hogy legyen szerencsétek. Mindent köszönök!

Comments are now closed.